tisdag, januari 03, 2012

Mellandagar

Känns verkligen att vi fortfarande är i mellandagarnas tid. Det är liksom först nästa vecka som man är igång på allvar, hoppas jag. Just nu sitter jag och röjer upp bland lite ärenden, förbereder inför inklassning av hälsoskyddsobjekten och tar såklart emot de få ärenden som kommer in nu.

Tog lite längre lunch idag då det var riktigt fint väder ute och det kan vara bra att få lite sol och dagsljus för att pigga på sig lite. Då passade jag på att ta en skogspromenad medan det fortfarande gå. Hundarna uppskattade såklart det hela och några bilder blev det också. Tycker att Vinna börjar få ett mera vuxet uttryck nu eller vad säger ni?
Ja lite konstigt uppställd men nog ser man vinklarna och det fina förbröstet.... å jag bara älskar hennes huvud
med de STORA öronen!!!
Neojakt...
Förstår ni att han blir trött...?

 
Varför ta enkla vägar när man kan ta spännande vägar...?

Efter jobbet tog jag med Humla och Vinna på stan. Vet inte om det var en tillfällighet eller om Vinna anser att Neo är en större trygghet för det kändes som om hon hade högre svans när det var med honom vi besökte stan. Det gick dock helt OK även idag och idag besökte vi dessutom änderna i Lillfjärden vilket såklart väckte ett stort intresse hos Vinna.

Efter middan tränade vi lite stanna i hemmets lugna vrå. Det är svårt men idag känns det som att det blev ett stort steg frammåt.
Tror detta är den första bilden med dem alla tre under kontrollerade förhållanden...

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastiskt!!!! Mirakel lärde sig sitta kvar i somras :O)Vinna har alldeles lagom stora öron...hon är jättefin! Sista bilden är hon en kopia på Maestro...verkligen...när han var liten och såg ut som en förvuxen tax med pellefantöron :O) <3 Hon kommer växa upp till en skönhet. Det bästa i La familia är ändock de underbart vackra ögonen.

Kram, Catta