söndag, januari 29, 2012

En bra förkylningsdag

Vaknade även idag av att Vinna kom upp i sängen. 5 månader tog det för henne att komma på att hon nog inte villa sova själv på golvet. Dock hade hon ju sovit hela natten på golvet så det är ju bra. Det är när hon tycker att det börjar bli dags att stiga upp som hon numer hoppar upp i sängen. Gick ner och släppte ut henne och sedan gick jag upp och la mig igen. Även Vinna kom och la sig igen, denna gång i sängen.

Hade tänkt träna med Zandra idag men var så seg på morgonen att jag skippade det. Kom inte igång förrän vid klockan var närmare 10:30. Efter en rejäl frukost bestående av en smoothie, en kopp tea och en äggknäckemacka så tog jag med hundarna och trampade upp stigen i skogen vilket tog nästan en timma.
Även om det inte blir sååå långt man går så tar det på att gå i snön. Tror att promenaden är lite drygt 2 km bara....

 

 







Henke hann då dammsuga och skotta så när jag kom hem blev det en dusch och sedan åkte vi iväg och hälsade på Peter för att se på en av de bilar han importerat från USA.

På vägen hem veckohandlade vi och när vi kom hem la vi oss en stund och somnade allesamman. Vaknade inte förrän klockan var efter 18 och då var det ju hög tid att göra middag. Blev hemmagjord Pizza idag.


Inga kommentarer: