torsdag, januari 19, 2012

Nästa "fallgrop"

Idag var vi i Ljusdal med jobbet för att utbildas i hjärt- och lungräddning. Numera skulle man i alla fall känna sig lite hemma med att använda en defibrillator om olyckan skulle vara framme.

Inga fler har "peppar peppar" insjuknat i magsjuka på jobbet. Däremot insjuknade Henke idag men inte i magsjuka utan i förkylning med feber. Få se om en annan klarar sig eller om man faller dit på nått...

Jag gick som vanligt en runda på golfbanan idag och tanken var att träna stanna på långa avstånd eftersom Vinna klarat det hela så bra. Idag tror jag dock att hon hade tankarna på annat för hon var verkligen fullkomligt värdelös. Hon var däremot duktig när jag satte hundarna inne på gården och kallade på dem en och en när jag skulle lasta in dem i bilen. Då satt hon som fastgjuten trots att jag kallade på både Neo och Humla och att de inte kunde se mig.

Henke fixade trots febern dagens middag som bestod av svampsoppa med LCHF-knäcke med västerbottenost och paprika. Passande middag till en febrig och sjuklig Henke och en, sedan lunch, proppmätt Chatrin.

Efter att ha sett Sveriges fjaskomatch i handbollen åkte jag och helghandlade och sedan blev det lite inomhusträning med Vinna. Idag blev det fotposition, stå och handtarget. Hon var kanonfokuserad och jätteduktig idag.

Inga kommentarer: