torsdag, januari 05, 2012

En rysk lastbil välter... & vi tränar hund

På jobbet präglades hela dagen av en vält rysk lastbil som läckt diesel. Innan dagen var slut var dock diket sanerat så jag får väl se till att följa upp ärendet på måndag.

Efter jobbet åkte jag med hundarna till Iggesund för lite hundträning. Jag och Helena tränade lite lätt på markering och dirrigering. Humla lyssnade fint på signaler vilket jag inte trodde då hon den senaste tiden tagit sig en hel del friheter. Markeringarna gick lite si så där. Tror att både jag och Humla var lite störda av en skrikande Vinna som satt uppbunden. Inte läge att binda henne för när jag åkte hem kom jag ju ihåg att hon lät rätt rejält när jag band upp henne med Neo och Humla i Enånger när vi röjde upp efter den omkullfallna björken. Får ändra upplägget när jag ska träna Humla. Vinna ska såklart vara med passiv vid träningar men kanske inte uppbunden, i alla fall inte än.

Glädjen var i alla fall uppenbar när det gällde Humla men bilderna blev suddiga pga dåligt ljus...


 Vinna fick också chansen att träffa Etta och de andra goldisarna vilket hon uppskattade
Skulle kunna vara en liten golden som ligger brevid Etta och Noomi

På kvällen lagade vi en god lax och kräfträtt och dessutom klippte jag klorna på alla hundarna vilket gick fantastiskt bra på dem allihop!
Ligan med en relaxad Vinna eller vad tycker ni om sittstilen!?
Men här sitter lilla Vinna fint!

Inga kommentarer: