lördag, januari 14, 2012

Det har gått i ett...

idag. Vaknade vid halv nio och åt frukost och duschade innan vi tog en promenad med vovvarna. Lastade sedan in dem i bilen och begav oss till Sundsvall. Vi inledde vår vistelse på Hjertmans där ett nytt kylskåp till båten blev inköpt. När vi skulle lasta in det i bilen visade det sig att det inte gick in i baksätet. Hmmm frågade om det var OK att lämna nån hund men han trodde att de skulle bli svårsålda i en båttillbehörsbutik.

Efter att ha funderat lite fram och tillbaka testade vi att ta bort emballaget och med millimeterprecision fick vi till sist in kylskåpet i baksätet. Phu vilken tur!

Nästa anhalt var IKEA. Där blev det lite småinköp men vi handlade mest åt andra. Helena skulle ha lite grejer och Gunilla lika så.

Nu hade klockan blivit 14:30 så det var hög tid för lunch och den intogs på MAX och jag lyckades faktiskt köra en LCHF lunch genom att beställa ett max delux mål där jag instället för att ta pommes valde morötter och brödet la jag åt sidan.

Direkt när vi kom hem, eller efter att först packa upp så tog jag med hundarna ut på golfbanan där de fick springa av sig efter en dag i bilen. Blev lite stanna-träning för Vinna under promenaden också och idag var det inga problem.

När hundarna var nöjda satte jag och Henke igång med LCHF bak inför morgondagen. Det blev chokladmuffins, snickerskakor och vaniljpanacotta och limemarinerade jordgubbar. Vi kommer att smaka av det i morgon så får vi se om det funkar med LCHF fika.

Efter det så förberedde vi lite mat bestående av oxfilé, parmainlindad sparris och gorgonzolafyllda champinjoner eller om man så vill rester från igår. Middan intogs först efter stjärnorna på slottet då vi var så mätta efter den sena lunchen.

Var riktigt trött sen på kvällen och somnade därför framför tvn när Henke valt tv-program, Rocky 3.

Inga kommentarer: