fredag, januari 20, 2012

Härligt med helg!!!

Åhh denna helg ser jag verkligen fram emot, ska bli så skönt. Har varit en skojig jobbvecka och det kommer att bli en lugnt helg under förutsättning att jag håller mig frisk. Nu är det totalt fem stycken som insjuknat i magsjuka på jobbet. Har dessutom från och med idag ett stycke sjuk make som ligger hemma med 39 graders feber och raserbajs.

Jobbade in lite tid idag eftersom jag inte behövde åka hem på lunchen idag och därmed är jag inte längre på minust. Skönt!!!

Efter jobbet åkte jag och Gunilla ut på golfbanan och gick med hundarna. Jösses vad spring det blir när man har tre labradorer. För en gångs skull på golfbanan så kom Humla och gick med oss. Det händer INTE när jag går med bara tollarna. Tror att Vinna uppskattar labbarna också för hon är inte sen på att haka på, särskilt Maggie lockar stort!!!

Annars blev det ju matlagning för min del eftersom Henke ju är sjuk. Blev hemgjord LCHF-pasta, parmaskinka, ruccola och gorgonzolasås. Salt men gott!!!

Annars så slappade vi mest både sjuklingen, jag och vovvarna!!!

Ska försöka få till nått foto på Vinna i morgon. Få se om det lyckas för 5 månaderskortet måste ju tas och det är bäst att göra det utomhus på helgen så att det är ljust.

Inga kommentarer: