tisdag, maj 22, 2012

Bildkavalkad bad mm

I dagen inlägg kommer så mycket bilder att de nästan får tala för sig själv. Skulle träna Vinna lite idag hade jag tänkt och ja visst blev det träning men lite mera ostrukturerad än det var tänkt...

Började med att för första gången träna in signalen närsök. Efter några försök la jag också in ett skott innan hon fick söka efter kaninbollen. Signalen är inte förankrad men ett moment som hon tycker är jätteskoj. Skottet bekom henne inte.

Efter det så fick även Humla och Neo komma med ner till min favvotjärn Idsjön-Bodsjön där vändplanen nu var uppstädad. Det var där de blev förgiftade för några veckor sedan.

Vi gick efter vattenkanten och jag körde över Humla till en ö. Fanns ingenting där men hon tyckte att det var skoj i alla fall. Vinna badade också, första gången av misstag men det resulterade i alla fall i några simtag.

Gick vidare och skickade Neo och Humla till en lite "gräsö", bara 7 meter ut från fastlandet. Belönade dem genom att kasta över godis som de fick fånga. Gjorde sedan linjetagtecknet till Vinna och hon simmade också ut till ön. Hehe, första vattendirrigeringen! Det ska börjas i tid.

När sedan Neo och sedan Humla simmade tillbaka så blev Vinna kvar på "ön". När jag kallade på henne tittade hon lite om det fanns någon landväg men konstaterade snabbt att det fanns ju inte så få kastade hon sig i och simmade över. Den tjejen kommer verkligen inte att vara bangen för vattenjobb.

Senare träffade vi på två tranor som såklart väckte Vinnas intresse.

Under promenaden sköt jag knallsnören med jämna mellanrum, blev totalt 11 stycken vilket inte var några problem.

Vattenträning, skotträning och närsöksträning blev det således på promenaden. Här kommer hela bildserien!






































Inga kommentarer: