fredag, maj 18, 2012

Lite jobb och en massa spänning

Jobbade några timmar idag och åkte sedan och köpte västar till unghundsderbyts funktionärer.

När jag kom hem åt vi lunch och sedan åkte vi till Enånger. Där blev det en promenad med hundarna och sedan fika och lite snack innan vi gick ytterligare en promenad upp till en bergtäkt. Där hade det nu blivit en sjö och gissa vad!!! Vinna simmare för första gången. Kastade en sten i vattnet så att Humla och Neo kastade sig i och av bara farten hängde Vinna med ut på djupt vatten och då blev det simma. Inte ett plask utan hur lugnt och rätt som helst. Vilken naturbegåvning, brukar inte unga hundar plaska omkring när de simmar första gången?

När vi kom tillbaka till gården smällde jag av lite knallsnören och det var hur lugnt som helst det också. Inga rädslor denna gång!

Vips så dök två hästar upp ute på täkten. Tog med Vinna dit och hon ville verkligen fram. Först när jag började klappa dem var det som om hon insåg hur stora det var så då blev hon lite reserverad och skällde på dem. Släppte det dock ganska snabbt då vi stod kvar och klappade dem ett tag.

När vi kom hem lagade vi Kreolsk gryta och kollade på tv. Det hade varit en spännande dag för Vinna men även de övriga hundarna var nöjda med dagen så de var rätt trötta.

Attans att jag inte hade kameran med idag!!!

Inga kommentarer: