lördag, maj 19, 2012

Ögonundersökning och shopping

Steg upp strax före 8 och gjorde oss redo för en tripp till Sundsvall. Gick med hundarna en promenad innan vi begav oss.

Första anhalten var Memira. Hade bokat tid för undersökning om jag kunde genomföra ögonoperation. Synundersökning, kontroll av hornhinna och tryck mm visade att jag är behandlingsbar så nu är det bara att invänta hösten då jag planerar att för operation.

När detta besök var klart åkte vi till Hjertmans för att köpa lite grejer till båten och sedan bar det av till Birsta. Blev ett snabbesök på IKEA och sedan skoinköp på Birsta City. Avslutade Sundsvallsbesöket på Boom och Bauhaus å då var jag kände mig rätt så trött så det blev inte så mycket shopping.

Väl hemma hade hundarna suttit i bilen i nästan 8 timmar. Åkte därför upp i för att de skulle få rasa av sig ordentligt vilket de också gjorde.

Till middag blev det grillat och sedan såg vi film. Somnade dock när det var ca 20 minuter kvar av filmen och vaknade vid 01:30 då även Henke sov i soffan. Släppte ut hundarna och gick sedan upp och la oss. Sov dock dåligt och vaknade 100 gånger under natten. Förmodligen därför jag hade lite tendens till huvudvärk när jag klev upp.

Inga kommentarer: