fredag, maj 25, 2012

Vilken underbar dag!

Det är fredag, SMHI lovar 26 grader och sol på eftermiddan. Måste ju bara bli en helt underbar dag det här!!!

Nja, så himla bra blev den faktiskt inte...

Tog en kort lunch för att äta lite och åkte sedan hem till hundarna på min väg till tatueringsmässan i Delsbo. Skulle fixa mig en islatte att ta med men då fick strömmen. Jaha ja, misstänkte att det kunde vara åska på gång. Fixade islatten manuellt istället och åkte sedan. I Delsbo hade vädret börjat mulna på och innan jag lämnade Delsbo så både regnade och åskade det. Stannade till på vägen hem och det var fortfarande strömavbrott. Frågade grannarna om de också var utan ström men inte då! Skit också, visade sig att det var vår jordfelsbrytare som hade lösts ut. Efter att ha pratat med Henke och Lasse så visade det sig att det var vattenkokaren som var problemet så när den var bortkopplad funkade strömmen igen.

När jag kom tillbaka till jobbet så hade nästan alla kortläsare slagits ut så det var inte bara att ta sig in i huset. Dörrarna var låsta och man kunde inte komma in med kort utan någon inne i byggnaden var tvungen att släppa in en.

Jobbade på till klockan 17 och gick sedan och köpte flytvästar till SSRK och en flytväst till Vinna. Åkte sedan ut i skogen med hundarna. Det regnade till och från och var riktigt varmt men det började aldrig åska tack och lov. Kom hem först vid 19-tiden och då fixade jag middag och satte mig och tittade på Let´s dance. Blev också ett LÅNGT telefonsamtal med mamma som inte slutade förrän 00:30.

Inga kommentarer: