lördag, maj 12, 2012

Viltspår och falsk potatissallad

Sovmorgon fram till efter 9, åhhh så härligt! Sov som en stock hela natten. Somnade framför tvn redan vid 23-tiden. Vaknade när Henke släppte ut hundarna när han hade vaknat vid 3. När hundarna var inne igen somnade jag om i sängen denna gång och sov till efter 9. Totalt närmare 10 timmars sömn altså.

Tog det lugnt på morgon och vid lunch åkte Henke till båten och jag åkte upp i skogen. Gick en liten skogspromand med hundarna innan jag blodade ett 400m långt spår till Vinna. Spår med tätningar, myrmar, skvattram, hygge och skog.

Efter en dusch så åkte jag ner på stan och kollade efter skor, Vinna har ju käkat upp 4 par så jag behöver lite nya men hittade inget. Fxade recept på mina ögon inför kontrollen nästa helg samt tittade lite efter sommarkläder men hittade inget.

Handlade lite mat innan jag åkte hem och hämtade Vinna för att gå spåret. Hon klarade terrängbytena bra men när vi kom till skogen, efter hygget så kändes hon omotiverad och hittade inte riktigt tillbaka till spåret så det blev lite styrning där men då gick hon slutsträckan bra. Undrar om det brister i motivation eller om hon inte orkar hålla fokus. Var i och för sig rätt svåra spårförhållanden idag eftersom det blåste så mycket. Ska bli intressant att se hur Neo och Humla klarar samma spår i morgon.

På eftermiddan, vid 17 var både jag och Henke rejält trötta så vi somnade i soffan och sov till halv sju. Då gick vi en promenad och sedan satte vi igång med maten. t lite crustade med banan och ädelost till förrätt (matlagningstilltugg). Henke grillade oxfilé, haloomi och majs medan jag gjorde baconinlindad ädelostfyllda champinjoner och falsk potatissallad (med zuccini iställlet för potatis). gotti gott gott!!!


Inga kommentarer: