lördag, maj 26, 2012

Vinst

Blev en lugn dag. Skön lugn morgon och sedan en skogspromenad med hundarna. La ett tennisbollsök till Neo och Humla. Neo är märkbart begränsad i sina rörelser nu. Inte alls lika kraftfull utan korta stela rörelser. Han vill mera än hans kropp mäktar med... Humla var duktig men betedde sig lite konstigt. Beror antingen på kommande löp, hon brukar bli lite konstig ett par månader före. Eller så berodde det på att hon är ovan värmen och dessutom var det massor med myror på bollarna å sånt gillar inte Humla.

Stilstudie på Vinna 9 månader

 

När promenaden var över körde jag bort till Andtjärn för första gången i år. Släppte ut hundarna och Neo och Vinna hoppas i direkt medan Humla mest nosade runt i den blöta strandkanten.

När vi kom hem somnade jag. Verkar som om även jag är påverkad av värmen som i år kom så väldigt snabbt. Från 10 grader till 25 grader på två dagar...

Hur som helst så kom Henke hem vid 15-tiden och han klippte då gräsmattan medan jag åkte och handlade. Vi gick sedan en promenad med hundarna innan vi började med maten. Blev en god trerätters middag idag. Till förrätt blev det limelaxröra på kavring, grillat och greksallad till varmrätt och Bayleysglass till efterrätt. Kaffet serverades dagen till ära i våra intressemuggar.

Hela kvällen satt vi och såg melodifestivalen där Sverige slutade som överlägsen segrare!!!
Vinna tyckte att det var så spännande att hon blev helt slut och somnade innan vinnaren hade korats...

Inga kommentarer: