onsdag, maj 16, 2012

Halvdag och spår

Idag var det bara fem timmars arbetsdag. Anne-Sofie fixade smörgåstårta till oss på jobbet så det blev en bra avslutning på arbetsveckan. Direkt efter jobbet åkte jag upp i skogen och blodade två spår, ett åt Vinna och ett åt Maggie. Åkte sedan och gick en promenad med hundarna vid båten och passade då på att testa  knallsnörena som Anette skickat. Funkade rätt ok men eftersom det var lite fuktigt ute så var det nån som inte smällde. Smidigt och enkelt dock att ha med.

Efter promenaden så hann jag vila en stund innan jag och Gunilla åkte upp i skogen och lät hundarna spåra. Maggie var inte lika snabb som vanligt och Vinna var helt suverän, så spårsäker men tyvärr missade hon klöven på slutet och fortsatte spåra spårläggaren. Hmmm tror dock inte att det blir ett problem sen när spåren får ligga längre.

Lät klövarna ligga kvar i slutet för då kan Neo och Humla få varsitt spår i morgon... Maximalt utnyttjande av blod och tid.

När jag kom hem så blev det snabbfix för sedan cyklade vi iväg och Ida och Gösta för sommarbuffé. Mycket gott men tyvärr var det inte så somrigt väder men vad gör väl det när man kan sitta inne i ett växt/lusthus.

Strax efter midnatt kom vi hem och då blev det sängen efter en snabb datakoll. I morgon ska jag ha sovmorgon!!!

Inga kommentarer: