fredag, maj 11, 2012

Grattis Neo 11 år!!!


Full fart på jobbet idag. Först ute på ett grävarbete där man hittat ett fat med spillolja på 1,5 meters djup. Blev sanering men en tämligen begränsad sådan.

Efter det som tog 2 timmar i regn så åkte jag till jobbet och fikade och sedan åkte jag vidare för inspektion av tatuerare. Hann med en före lunch och sedan åkte jag hem till hundarna. Gick en trevlig koppelpromenad med en okänd granne och käkade sedan. Kändes lugnt och skönt!

Efter lunch blev det en ny tatuerarinspektion, tankade bilen och åkte tillbaka till jobbet strax före kl. 16. Hann avsluta lite ärenden och kolla av mailen innan det var dags att göra helg. Åhhhh så skönt det ska bli!!! Vi är helt lediga hela helgen! Jippi!!!

Jag gick en promenad med alla tre hundarna. Stannade till på klubben och tränade alla lite. Vinna fick träna lite fotgående med extern belöning men det gick väl sådär... Körde också lite linjetag till matskål men det gick bra.

Humla fick träna fotgående, inkallning med ställande och läggande, fjärrdirrigering och läggande, ställande och sättande under gång. Allt gick extremt bra med undantag för ställandet, läggande och sättandet.

Neo fick köra samma som Humla och han var bra på fotgående, inkallningen och ställande, sättande och läggande under gång. Fjärren var rent bedrövlig till och med för att vara Neo.

Efter middagen firade Neo sin födelsedag med favoriten Arboga leverpastej. Bjöd in sina rumskompisar till kalaset såklart.
Leverpastejbakelse
Humla konsentrerar sig, Vinna är fotochic och Neo väntar på husses komando...

Vinna försökte dessutom få lite chips av Henke och då ser man så här rolig ut när man tittar upp under benet.
Självklara tv-underhållningen var hockeymatchen mellan Sverige och Ryssland

Inga kommentarer: