torsdag, augusti 07, 2014

Blev en till sista båttur med kräftskiva

Näst sista dagen på semestern. Hade egentligen inga planer. Henke skulle testköra röjsågen och göra fint på tomten men nu var det väldigt varm fortsättningsvis så när Gösta ringde och frågade om vi inte skulle ut med båten så övertalade jag Henke. Tog fram kräftor, gjorde en västerbottenspaj, gick en kortis med hundarna innan vi åkte till båten vid 13-tiden.

Det bar av till Berghamn och lagom tills vi kom fram hade det mulnat till en del. Ida, Gösta och Alice mötte upp oss och vi började med att ta en promenad till fiskelägret i Olmsundet.

mms_img990710022

Det mullrade åska till havs men det var uppehåll. När vi kom tillbaka till båten blev det en sen lunch och sedan kom Ida med familj till båten så spelade vi kort, UNO. Nu kom regnet och åskan passerade över oss. Under ca en timma regnade det men sen blev det fint igen.

På kvällen dukade vi upp till kräftskiva på stranden intill bergväggen. Kräftskiva till havs är de bästa kräftskivorna!!!

DSC_2485DSC_2487DSC_2488

Tyvärr fick jag huvudvärk men även Ida var trötta så vi tjejer gjorde en tidig kväll. Ida somnade som en stock. Jag vilade en timma sedan hade huvudvärken släppt. Även Vinna vilade i båten… Blinkar

2014-08-07 20.17.56

Henke och Gösta tog gummibåten och åkte ut och fiska. De kom tillbaka när det blivit mörkt å då spelade jag och Henke Yatzy nån timma innan vi kröp till kojs vid 01-tiden.

Inga kommentarer: