fredag, augusti 01, 2014

Spontantripp till Sundsvall

Sovmorgon och lugn förmiddag och ännu en fin dag men något mera mulet än tidigare. Satt och slappade efter frukosten och kom plötsligt på att vi skulle åka till Sundsvall och köpa en ny matta till vardagsrummet samt kolla på kök på Elgiganten. Sagt och gjort, rastade hundarna och åkte sedan iväg vid 12:30-tiden.

När vi kom till Sundsvall började vi med det viktigaste, köket. Kom in på Elgiganten bara för att bli riktigt förbannade. Mitt under kökskampanjen hade de plockade ner alla köket för att istället renovera den delen. Guud vad less man kan bli!!!

Ja ja inget vi kunde göra åt. Åkte vidare och köpte en matta och sedan vidare till IKEA där det blev en del ditten och datten. Överkast till gäststugan, blommor till dito och en hängare mm

En sväng på Biltema för lite verktyg och en ny bädd till hundarna men sen var vi slut. Kom hem strax efter klockan 19 med bilen full med grejer.

Gick en sväng med hundarna, gjorde pasta med en sås med biff och kantareller och delade en flaska rött vin. Sen middag blev det, runt 21:30 men vad gör väl det? Vi har ju semester… Blinkar

När vi satt och slappade framför tvn på kvällen hittade Henke en artikel om världens största segelfartyg som besökte Stockholm just nu. Han trodde att det var samma fartyg som vi såg i Kroatien. Vilket minne han har, han hade helt rätt!

DSC_4267

Inga kommentarer: