måndag, augusti 04, 2014

En sista båttur

Det utlovades finväder då vi beslutade oss för att åka ut med båten idag och stanna ute tills på onsdag för då skulle vädret bli sämre och vi känner att vi vill vara hemma lite innan det är dags att börja jobba igen. Sagt och gjort!

2014-08-04 12.58.58

Vi åkte till Berghamn för att avsluta båtsommaren 2014 i vår favorithamn. Det var bara några badbåtar vid bryggan när vi anlände.

Började med lunch i båten när vi kom fram för vi var ordentligt hungriga sen blev det en promenad bort till kapellet.

När vi kom tillbaka blev det sol och bad men nu kom familjen badjävel och la siv vid bryggan. Två vuxna och 7 barn. De roades sig med att springa på bryggan. Vid kanten stod en som kastade en pinne ut i vattnet och ropade apport samtidig som nån av barnen kastade sig så långt de kunde ut i vattnet och hämtade pinnen. Så höll de sju personerna på i nästan 1 timma. Tänk om Neo hade sett/hört. Han hade skrikit som en stucken gris och kastat sig ur båten. Nu låg han nere i båten ovetande om vad som hände utanför. Tjejerna var duktiga men Humla blev allt lite stirrig under ett tag så jag la mig också nere i båten för säkerhetsskull. Tack och lov åkte de innan kvällen.

Det kom få en annan väldigt stor båt och la till. En 40 fots Princess och helt plötsligt kändes vår båt så liten och så omodern.

DSC_2450

På kvällen grillade vi som vanligt och njöt sedan av en helt fantastiskt solnedgång.

DSC_2451DSC_2452DSC_2459

I mörkret passerade också en fartyg sent på natten,

DSC_2461

Inga kommentarer: