söndag, augusti 31, 2014

Den 111:e

Vaknade med huvudvärk men lyckades bli av med den till strax efter klockan 9, Såg nyhetsmorgon, gjorde matlista för kommande, hör och häpnad, två veckor och dessutom handlarlista. Åt frukost och gick sedan en kortis med hundarna innan vi åkte mot stan. Kompletterade Henkes checkpointlista genom att ta stationerna i stan och på högliden innan vi åkte till Håsta där den 111:e checkpointen skulle finnas tillgänglig. Det blev en runda med 8-10 kontroller varav en dessutom var den absolut sistaa checkpointen, nr 111 så nu är listan fullbordad för min del. Henke kompletterade med ytterligare checkpoints i den södra delen av stan… BlinkarHan har bara några stycken kvar och de fixar han nog i morgon….

På vägen hem stannade vi till på Kjelles och köpte några blommor och gardiner mm och sedan stannade vi till på Ica och handlade.

När vi kom hem. slappade vi lite innan vi bytte om och begav oss ut och sprang. Kändes tungt så vi bestämde oss för att hålla ett lägre temo bara för att klara hela sträckan. Det resulterade i att jag hade massor med kraft kvar på slutet och tog in en hel del så tiden slutade på 23 minuter. Bästa tiden jag sprungit på är 21:50 så inte sååå tokigt i alla fall…

Lite styrketräning när jag kom in, en dusch och sedan lagade vi en jättegod fisksoppa med torsk, lax och räkor, en klick vitlökscremefraiche och dessutom Vitlöks LCHF-bröd. Muums Henke hade dessutom tänkt en brasa så från att ha frusit på eftermidagen så var vi nu varma av motion, dusch, soppa OCH brasa!!

Inga kommentarer: