måndag, september 01, 2014

Längsta löprundan hittills

Arbetsdagen var precis som vanligt och jag kom hem vid 17:00-tiden å då var det dags för lötning igen.Har aldrig varit någon långdistansare i löpning. Har väl varit duktig i de flesta sporterna under skoltiden med undantag från löpning. Kanske därför jag aldrig satsat på att springa längre än 3km de perioder i mitt liv då jag faktiskt sysslat med löpning. Sen vi flyttade till Nordenholm har löprundan varit 3,5km då det varit den naturliga sträckan efter vägen genom byn. Nu springer ju jag och Henke tillsammans. Tempot är högre eftersom jag normalt alltid börjar väldigt lugnt för att orka öka på slutet till skillnad från Henke som håller ett jämnt tempo hela vägen vilket innebär att tempot för min del blir mycket högre inledningsvis än vad jag är van vid. Det roliga jag upptäckt är att jag ändå kan öka på slutet så löptiderna blir mycket bättre än jag brukar ha. Inte för den delen sagt att jag springer fort för det gör jag verkligen inte men med mina mått mätt så går det jättebra!

Idag utökade vi sträckan. Tanken från min del var att ta det lugnt från början men Henke tänkte annorlunda och körde i samma vanligt takten. Å dra på trissorna om jag inte orkade hålla minst samma tempo som när vi springer 3,5km och orkade ändå öka på slutet. Tjoho vad glad jag är!!!

2014-09-01 17.53.41  2014-09-01 17.53.51

Som vanligt blev det lite sit-ups och armhävningar innan det var dags att hoppa in i duschen. Planterade också blommorna som jag köpte igår men glömde plantera ut i dem i krukorna igår. Men idag blev det gjort!

Till middag blev det resterna från igår, fisksoppa med vitlöksbröd. Mums!!!

Inga kommentarer: