fredag, september 05, 2014

En arbetsdag lite längre än vanligt…

Sommarvärme, 25 grader och strålande sol!!! Då kommer jag på att jag ska göra en löptur på lunchen. Superdålig men i slutändan ändå en bra idé skulle det visa sig. Har aldrig sprungit så långsamt! Fruktansvärt varmt och aldrig skugga efter vår väg. Orkade helt enkelt inte springa utan gick stora delar av turen men 5,17km blev det i alla fall. Tredje rundan för denna veckan…. Hurra! –5kg visar vågen och det är ju ändå roligare!

Mindre roligt är att Vinna är väldigt skendräktig! Tycker att vi motionerat och jag har dragit ner så mycket på maten att hon ser ordentligt smal ut men ändå. Tycker inte hon har stulit lika mycket mat och inte grävt sig in under altanen lika mycket som förra gången men däremot konstaterade jag att hon idag hade mjölk. Nästa löp tror jag det går bli Galastop men det känns försent att börja med det nu.

När händer utsläpp? Såklart klockan 16.00 en fredag eftermiddag! Idag var det Ad blue som hade runnit ut på Statoil. Inga små mängder utan närmare bestämde 7500 liter!!!

2014-09-05 16.29.152014-09-05 16.29.20

Ser rätt oskyldigt ut å det är det väl på sätt och vis också. Men när allt rinner ner i brunnen så är det lätt att missa att det ens är nått som runnit ut….

Blev en hel del ringande, åkande och kontroll av brunnar men till slut så kunde vi göra helg klockan 18:00.

Blev en liten tur med hundarna och sedan middag. Henke hade hunnit förbereda den. Blev fläskfilé i vitlökssås och wokgrönsaker. Slappade sedan framför tvn!

Inga kommentarer: