söndag, september 28, 2014

Återhämtning och lite annat

Tänkte att denna dagen skulle bli väldigt lugn. Behövde återhämta mig och ladda om inför kommande veckor som kommer att bli ganska hektiska. Vaknade dock när Henke åkte till jobbet och kände mig utvilad så strax efter klockan 8 steg jag upp. Lika bra att göra bort måstena först så att man kan njuta av ledigheten sedan. Såååå fram med dammsugaren och sätt igång! Mycket välbehövligt!!! Blev sedan torkning av golv och skurning av toaletter men sen var det hög tid för frukost.

Stekte kesoplättar. Lät dem svalna och gjorde sedan toast med skinka och ost av dem.

Dagboken är nu uppdaterad så resten av dagen kunde jag njuta av det härliga höstvädret men då hade klockan redan blivit närmare 14:30. Blev en kort promenad med vovvarna och sedan sprang jag 3,6km med tjejerna. Gick rätt bra med bästa tiden på denna sträckan med en kilometertid på i snitt 5,32.

Efter löpningen körde jag igång lite tvätt, duschade och tog tag i en hög med grejer som skulle sys. Äntligen blev det gjort!

Innan Henke kom hem gick jag en sväng med hundarna och la samtidigt ut ett sök med 11 dummiesar. Gick hem med Neo och gick sedan ut till sökskogen igen men hundarna fick ta söket från andra hållet. Vinna fick ta de sex första och sedan fick Humla ta de fem sista. Vinna var duktig men blev mest imponerad av Humlas sök. Suveränt bra!!!

Henke fick köpa pizza på vägen hem från jobbet då middag blev först klockan 19, Gotti gott var det allt. 2 månader sedan sista pizzan.

Inga kommentarer: