lördag, september 13, 2014

Vilodag

Blev en riktig vilo och återhämtningsdag idag. Sov lite dåligt efter att ha somnat tidigt i soffan. Somnade om när jag gick och la mig men vaknade med huvudvärk. Hittade ingen Treo inne så det var bara att klä på sig och leta vidare ute i bilen och där hittade jag äntligen ett rör. Fick i mig huvudvärkstabletterna, tog min kylmask och somnade om till sist. När jag vaknade var huvudvärken borta men klockan var bara 7!!! Jag ville ju ha sovmorgon! Blev lite chat med Anna och Zandra och lite Candy Crusch men sen så somnade jag om lite till och från. Vinna tyckte också att det var skönt med sovmorgon…

2014-09-13 10.09.28-2

Henke åkte ut med båten tillsammans med grabbarna å det verkar som att de får ett riktigt toppenväder! Bilder från Henke:

Båti hamnUtgångRavel

Själv njöt jag av en lugn morgon med en god smootiefrukost för att sedan gå en promenad i det härliga höstvädret. Först en kortis med Neo och tjejerna sedan fick Neo ligga och sova i bilen medan tjejerna och jag gick en lång och rask promenad, totalt 6,5km.

2014-09-13 18.36.31

Efter det så bytte jag och och åkte ner på stan. Första klädaffären jag gick in i så hittade jag en kiol, ett par byxor och två tröjor så jag trodde att det skulle bli ett riktigt dyrt stadsbesök. Hittade senare en läcker klänning men den fanns tyvärr inte i min storlek så det blev inget. Inga fler klädköp således. Lite annat smått och gott blev det dock även om det inte var några större summor. En härlig tur på stan blev det hur som helst innan jag styrde bilen hemåt.

En kort promenad med vovvarna innan jag la mig och slappade i soffan en stund. Bakade sedan LCHF bröd innan jag gjorde iordning middagen. LCHF-pizza med lufttorkad skinka och ett glas vitt vin. Inge alls dumt!!!

Kvällen huvuduppgift blev sedan att uppdatera dagboken med veckans händelser….

Inga kommentarer: