onsdag, september 10, 2014

Utveckling dag 2

Morgonen började med en joggingtur. Ulrika sprang före för hon är så snabb och hurtig så hon hinner mycket längre än mig och Lisa. Jag och Lisa gick till slingan och sprang den två varv och lite till då min avståndsmätare visar lite för kort så jag trodde inte att jag kommit upp i fem kilometer så då sprang jag lite till. Drygt fem kilometer blev det i slutändan.

2014-09-13 20.10.32

Dusch och sedan promenad till frukosten. Kändes som en väldigt seriös start på dagen.

Programmet fortsatte som planerat och när det blev lunch så blev det en riktig Pite-överraskning för miljökontorets personal. Paltkalas således!

Trodde inte att så många skulle äta palt utan satsa på gårdagens rester istället men alla utom en åt palt och många tog till och med om!

DSC_2687DSC_2689

Fram till klockan 16 hade vi program men då packade vi ihop och åkte hemåt. Kändes som att det var helg men vi är ju bara halvvägs in i veckan…

Hela gänget samlat…

DSC_2685

Blev en långpromenad med tjejerna när jag kom hem eftersom Henke skulle åka iväg och springa. Jag sprang ju i morse så jag tog en lång promenad i nya marker istället. 75m från huset när jag var tillbaka hemma igen stötte jag på en älg. Härligt att hundarna var kopplade. Blinkar

Inga kommentarer: