torsdag, september 18, 2014

Intressant föreläsningsdag på jobbet och en tur till klubben

Försökte bädda sängen men vissa vill helst ligga kvar…

Runkeeper

Idag hade vi kursdag med obligatorisk närvaro. “Förenkla helt enkelt” var temat. Var väl lite sådär positiv till det hela men det var överraskande bra. Som vanligt känner jag att vi ändå kommit en bit på vägen i frågorna men allt kan väl alltid bli bättre? Jag ska ju alltid blanda mig i debatter och såklart handlar man ju i situationer som man kanske inte skulle vilja hamna i. Idag resulterade mitt inlägg i att jag fick gå upp på scen och vara med i ett scenarium inför 200 kommunanställda. Bra jobbat Chatrin!

Efter jobbet lämnade jag tillbaka hyrbilen och hämtade vår bil. Nu håller vi tummarna för att det inte dyker upp nått nytt…

Henke skulle iväg på logen men först så fick han gå en sväng med Neo medan jag åkte till Talgen med Vinna och Humla. Humla fick tå några dirigeringar. Det var tänkt att Vinna skulle ta nån men det blev för svårt. Gjorde två enklare till henne som hon löste fint!

Direkt från vattenträningen åkte jag till klubben och träffade Anna. Skulle visa henne vad som händer när Vinna får apportera and. Vad händer? Jo hon apporterar and gång på gång på gång. Inga tendenser till att vilja äta denna gång. Hurra!!!

Började också träna in rutan. Tanken är ju att vi ska träna lydnadsklass 2 i vinter för start till våren så då är det väl lika bra att sätta igång. Det är ju i huvudsak momenten fjärrdirigering och rutan som är nya.

Kom inte hem förrän vid 20-tiden. Trött, frusen och hungrig. Sååå sugen på en soppa men vi hade ingen så det blev en omelett med skinka och västerbottenost istället… Gott det med och det mest förvånande var att jag tog lite glass efteråt. Frossan gick tydligen över…

Inga kommentarer: