måndag, september 08, 2014

Ny vecka nya rundor

Ny vecka inleddes med att bilen började låta bedrövligt! Den ska in på verkstan för en jättereparation och service för 18.000kr nästa måndag så jag vill verkligen inte att det ska dyka upp nått annat nu. Eftersom jag ändå ska bort tisdag och onsdag så ställde vi bilen på verkstan så får de kolla på den om de hinner.

På jobbet förberedde vi maten inför kommande kursdagar så jag, Lisa och Ulrika var och handlade på eftermiddagen.

Efter jobbet åkte jag och Henke och sprang igen. Det går sååå tungt nu sen vi börjat springa i skogen. Vet inte om det är en kombination av okänd terräng, mjukare underlag och fler backar för det går ju sååå tungt! Men så länge jag genomför löprundorna så är jag nöjd!

2014-09-13 20.20.11

När vi kom hem hade jag och Anna bestämt träff för hundträning. Blev dirigeringsträning och några dubbelmarkeringar i skogen vid härbret här i Nordenholm. Vinna var duktig men nu hoppas jag att skendräktigheten snart ska vara över. Tycker att hon slickar mindre på magen nu så jag hoppas att mjökproduktionen avtar och att hon ska vara “återställd” efter denna veckan… Vi får väl se! Enkelt att testa med vilt… då vet jag direkt… Blinkar

Inga kommentarer: