lördag, september 06, 2014

Årets utställning

Jag är ju inte den som åker på utställlning särskilt ofta. Med Neo och Humla har det inte blivit nått efter att de blev champions och de blev det efter bara 4-5 utställningar vardera. Med Vinna vet jag inte om jag kommer så långt å hon är ju dessutom utfälld långa tider av året. Men en utställning på våren och en på hösten försöker jag ändå komma mig iväg på om det anordnas i närheten. Nu var det i Högbo som SKK anordnade en å då är det ju lämpligt avstånd så det klart att man måste åka. Tur var väl det för det slutade med Vinnas första Excellent och dessutom CK. Vann bruks/jaktklassen och kom tvåa av tikarna. Är så nöjd med det resultatet men likväl tänker man att OM tiken som vann varit fullcertat så hade Vinna haft sitt första cert idag. Ja ja.. finns väl alltid ett OM…

DSC_2169b

2014-09-06 12.47.22

Efter utställningen blev det en tur på IKEA. Stannade och köpte en hylla till lilla toaletten och för en gångs skull hade jag turen att få det sista exemplaret. Hurra!

När jag kom hem gick jag en promenad genom byn med tjejerna 4km och vek på slutet in i skogen så att de fick några dubbelmarkeringar var. Motion och lite träning altså.

Till middag blev det grillad rostbiff med grillspett bestående av paprika, champinjoner, lök och Choritzo

Inga kommentarer: