måndag, september 29, 2014

Magsjuka i familjen

Hmm skulle nog ha tagit det lugnare i söndag om jag vetat… Natten mot torsdag blev Neo dålig i magen. Ville ut varje 1,5 timma så det blev inte mycket sömn den natten. På fredag kom jag i säng först vid midnatt och steg sedan upp klockan 04:30 efter att ha sovit lite halvdåligt. Var väldigt trött på lördagkväll så då sov jag en del vilket resulterade i dålig nattsömn natten mot söndag och idag var det dags igen. Neo jättedålig i magen och behövde ut flera gånger under natten.

Idag på dan var det Henke som åkte hem. Blev mycket att ta rätt på om jag säger så. Har kommit båda vägarna tydligen. Inte var det bättre när Henke kom hem från jobbet på eftermiddagen heller utan bara att slänga mattor mm i tvätten.

På jobbet var det full fart. Älgprover, möten och inspektion…

Ris och Diarsanyl blev Neos middag och det verkar i alla fall funka. Eller ja… han har ju knappt fått nån mat så det klart att det inte finns nått som kan komma upp.

Blev båtupptag lite tidigare än planerat för att det skulle stämma för samtliga berörda. Det innebar att vi var tvungen att hämta hem lite grejer från båten, bla gummibåten som inte kan hänga lös när vi tar upp den stora båten.

VI kom hem precis innan det blev mörkt så vi hann med en löprunda med ytterligare ett rekord. Det går bra nu!

Runkeeper

Till middag blev det LCHF Tacopaj. Mycket gott! Första gången vi gjorde den. Såg ut att vara lite besvärlig att göra men det gick bra. Sen middag blev det i vilket fall…hade inte ätit klart förrän 21:30.

Trött trött var vi så vi somnade båda i soffan framför tvn. Vaknade av att Humla var helt hysterisk och ville ut. Å nej! Inte hon också!!!?

Inga kommentarer: