lördag, september 20, 2014

Funktionär på Harsaprovet

Uppe klockan 04:40. Vaknade faktiskt 5 minuter innan klockan ringde så det gick lätt. Hämtade upp Robin i Delsbo och fortsatte sedan till Harsa där jag skulle vara skrivare åt Tommy Lundin på Elitrutan. Härligt väder och så kul att få höra hur domare resonerar över det som de ser. Kan inte påstå att jag blev särskilt förvånad över nått pris eller uteblvitet pris. Allt kändes rätt solklart, inga tveksamheter även om Tommy tvekade på den ena 1:an som han skulle ge medans jag snarare tvekade över den andra 1:an som delades ut. Hur som helst var det bra att båda fick sina 1or.

Härligt väder hela dagen gjorde arbetet lätt. Körde 10 elithundar, bröt för lunch och sedan avslutades det med två öppenklasshundar.

Skrev klart protokollen och prislistorna och såg sedan slutet på sista hunden på Nkl innan prisutdelningen.

En trevlig heldag på prov. Synd bara att man inte hann se lite av de andra klasserna också. Det hade varit skoj!

När jag kom hem till Hudik stannade jag på Kinarestaurangen och köpte med mig mat hem. Vi käkade direkt när jag kom hem sedan gick vi en sväng med hundarna innan vi duschade och kröp ner i den 40gradiga vattnet i badtunnan. Brukar inte orka bada så länge men idag satt vi faktiskt kvar i ca 1,5 timma.

Efter badet blev det en kopp kaffe och lite glass med kaluha. Mums!

Klockan var inte särskilt mycket, kanske 22:30 när jag somnade i soffan. Vaknade vid 3-tiden och då sov även Henke i soffan. Bara att ta sig i kragen och krypa till sägen istället. Härlig dag och kanske årets sista “sommardag”. Vi får se…

Inga kommentarer: