onsdag, september 17, 2014

Träning träning och bilbärgare

Dagen började på sämsta tänkbara sätt. Vi har ju haft in bilen för att laga ett antal fel som uppstått vid olika tillfällen. Vi har samlat ihop allt tills nu då ändå bilen skulle in på service. Tyvärr har det bara blivit mer och mer grejer som dykt upp så listan hade blivit lång. Lång åtgärdslista = lång faktura = 25.000kr… Tack och lov har vi en förstående och snäll verkstad som gav oss en hel del rabatter så räkningen slutade på strax under 20.000kr. Det är då inte särskilt skojigt att konstatera att nått hänt med växellådan när man ska åka till verkstan för att betala. Automatlåda och fel på växellådan innbär att bilen inte startar. Såååå idag blev det bärgare och senare också hyrbil då bilen än en gång är på verkstan… Jag blir såå trött!!!

Som ni kanske noterat så har träningensfokusen förflyttats från fyrbent till tvåbent. Jag och Henke bestämde oss för att  göra en förändring efter sommaren och semestern så nu äter vi nyttigt (LCHF) och motionerar mycket. Passade ju bra med anledning av Vinnas skendräktighet också för tränar vi så tränar de! Inte mycket apporteringsträning utan nu är det fysträning som är fokus.

Idag var jag på functionalträning efter jobbet. 40 minuters intensiv träning som brukar ge en fruktansvärt träningsvärk. Direkt efter gympan åkte jag och Henke till öster och körde 6 km slingan. Tungt gick det men det blev ändå den bästa tiden hittills. Hurra vad bra! Vinna och Humla var som vanligt med. De fåt 4-5 springpass per vecka numera å varje pass är närmare 6 km.

Runkeeper

Dusch, poolfyllning och middag med rökt fläskfilé och broccoligratäng. Till efterrätt blev det varma kaneläpplen och vispgrädde.

Fick positiva besked om bilen idag på eftermiddagen. Växellådan var ok men en fjäder som håller i en vajer mellan växellådan och spaken kärvade vilket gjorde att växelspaken gick väldigt trögt och växellägena blev förskjutna. Bara rengöring och smörjning som behövde, Phu!

Inga kommentarer: