söndag, september 07, 2014

Rörelse

Tyckte att det var en bra sammanfattning av denna dag. Vaknade tidigt men har sovit enormt dåligt så jag låg och slumrade till och från fram till klockan 10. Lite nyheter på morgonen, frukost, kloklippning på alla tre hundarna och sedan en kort rastningspromenad med hundarna.

Före 12 var vi ner på marknaden. Gick en runda men handlade inte särskilt mycket. Lite rökt fläskfilé och en present till Alva. Avslutade men en runda på stan och inhandlade ytterligare en present, denna gången till Klara.

När vi kom hem blev det ytterligare en promenad mer hundarna och sedan tog vi bilen till slingan på öster. Blev en runda på 6 kilometersslingan och omen det gick fruktansvärt tungt så är det längsta rundan hittills så jag ser ändå det positiva i det….

Direkt efter detta skjutsade jag hem Henke och hundarna och åkte till Lintjärn för att snittsla elitklassspår inför helgen. Blev för kort första rundan, gick en runda till och drog ut det i två vinklar. Blev fortfarande lite för kort så gick första sträckan ytterligare en gång och förlängde den så nu borde det vara ok.

Som rubriken förtäljer så har det blivit bra med rörelse idag…

2014-09-07 17.59.20

Har man rört på sig så får man äta gott! Grillad fläskytterfilé, frillad fylld paprikaoch gorgonzolakräm. Mums!

2014-09-07 20.41.05

Inga kommentarer: