måndag, september 22, 2014

Den årliga köttdagen

Så var den kommen. Lite struligare än vanligt men det ordnade sig på bästa sätt i slutändan i alla fall. Idag var den årliga köttdagen. För första gången blev det Enångerskött istället för Rogstakött men det kommer nog att bli bra!

Jobbade på fram till klockan 14 non-stop dvs utan lunchpaus. Beslut om försäljningsförbud och åtalsanmälning stod på schemat idag…

Åkte hem och sprang 3,6km. Snabbast tiden hittills trots en incident vid vändningen som gjorde att jag fick ta ett snack med tjejerna och stod still i säkert 20 sekunder.

Runkeeper

Efter att ha fått lite lunch i magen så drog jag iväg till Katarina och Jonas där Henke och Katarina redan hunnit packa hälften av köttfärsen. Högg i och vi var snabba och effektiva och färdiga redan vid 16:30. Körde kött till Lasse och Birgittas lägenhet och packade in vårt kött i reservfrysen i förrådet så nu har vi kött för ett år framåt igen. Härligt!

Blev en promenad med tjejerna och sedan lite and/grip-träning med Vinna. Även idag var hon duktig och hade inga mattendenser men så är vi ju bara på gräsmattan på nära håll ännu så länge. I morgon flyttar vi ut till skogen och dagen efter det om det går bra så förlänger vi avståndet. Hoppas hoppas att det fortsätter lika fint!

Efter maten orkade vi inte så mycket mera. Såg lite tv men kröp till kojs ganska tidigt. Brrr det börjar bli rejält kallt på nätterna även om vi ännu inte varit nere på minus. Har dessutom fått börja ställa om alla timers som vi har för nu måste lamporna igång redan klockan 19. Vi går raskt mot kallare och mörkare tider.

Inga kommentarer: