torsdag, augusti 28, 2014

Suringskiva med tequila-race

Full fart på jobbet idag. Känner mig trött efter en tämligen intensiv vecka. Ska bli skönt med lugn helg men först gör vi en slutspurt!
Jobbade på fram till klockan 17, tog en snabb repa på stan och åkte sedan ut till Båsfjärd där vi skulle ha suringskiva med logedamerna, Lite småkallt väder men vi satt ändå ute och åt. Började dock med rosa bubbel som välkomsdrink och till det serverades ostpinnar och salta nötter. Idag blir det verkligen en kolhydratschock för min del!
Efter det så njöt vi av surströmming, potatis, tunnbröd, ost och inlagd rödlök. Såklart drack vi öl och nubbe till detta.

Kaffe och kaka intogs i alla fall inomhus och då blev det Teguilarose till detta.




Spåren på duken....
Efter det fick vi provsmaka blåbärssnaps men sen så spårade det helt ut och när det blev tequila-race. Det har jag inte haft sedan gymnasiet. När Teguilan var slut kom snögubbsnubben fram också… Party
Lasse kom och hämtade oss och när jag kom hem så kände jag mig ändå förvånandsvärt nykter men alkometern visade på 1,6 promille. Oups! Tur att bilen redan står nere på stan så att jag får skjuts till jobbet.
En trevlig kväll blev det i vilket fall sen får vi se hur trevlig fredan blir… Winking

Inga kommentarer: