fredag, mars 28, 2008

Ett steg närmare...

Idag på jobbet var det ytterligare en intressant verksamhet som skulle startas upp, ett gårdsmejer som kommer att tillverka glass. Ett litet gårdsmejer som byggts upp på ett mycket seriäst sätt och med kunniga personer som ska driva det. Kommer att bli bra så det är bara att hoppas att det de får en rejäll kundkrets också.

Efter jobbet åkte vi till Delsbo för att köpa ett vapenskåp. Tur som en tok hade jag också för det skåp som jag tittat på var nedsatt från 4295 till 3297 inte illa!!! Ett steg närmare målet att kunna jaga på egen hand. Nu är det i huvudsak två stora steg kvar:
1.) Inköp av vapen
2.) övningsskytte

Nästa steg kommer att ske om en månad, då kommer Delsbovapen att ta hem den tilltänkta bössan så är den bara bra så blir det inköp i maj sen har jag sommaren på mig att övningsskjuta så att jag kan jaga i höst. Ska bli himla spännande!!!

Hemma hjälpte Roland Henke att bära upp sk¨åpet medan jag gick med hundarna. Henke ringde sedan runt och kollade om det var nån som skulle gå ut på 30+ på stadt och det var det såklart. När jag kom hem från promenaden åkte Henke och köpte pizza medan jag vilade en sund. Mätt och belåten gjorde jag mig sedan iordning för att åka iväg till Sunken och Josefine på fest. Blev en himla trevlig kväll som avslutades klockan 02:30.

Inga kommentarer: