lördag, mars 08, 2008

Filminspelning

Vaknade 06:30 eller egentligen hade vi varit vaken till och från större delen av natten. Både jag och Henke sov dåligt, jag i huvudsak pga förkylningen. Gjorde oss i ordning och gick sedan och åt frukost. Frukosten var i alla fall jättebra med allt möjligt gott bröd, pålägg, juiser, smothies, yoghurt å så varmätterna då i form av äggröra, stekta ägg, bacon och diverse annat.

Efter frukosten träffades alla vinnarna i lobbyn. Det visade sig vara tre vinnare från Europa, en från scotland som hade med sin fru, en från Portugal som hade med sin mamma å så vi från Sverige.

Idag skulle vi åka iväg och testa att spela in en green-screen scen. Vi trodde när vinsten beskrevs att vi skulle besöka Warner Bros studio men det visade sig fel. Det var en liten studio i ett industriområde strax utanför London där man normal spelade in reklam filmer och musikvideos. Idag skulle vi spela in en scen ur filmen 300 som altså var dem film som tog oss till London.
Studieägaren och Antoin
Henke slåss
Jag i fighten
Studion
Scotten
Å så hela gängen

Vi var tillbaka på hotellet redan klockan 11 så vi bytte om och plåstrade om mig eftersom jag lyckats göra illa mig i fingret så att blodet sprutade på både statister och interiör. Effektfullt!!! Sedan gick vi in till stan. En rätt lång promenad men då man ju får se en hel del. Vid 12:30 stannade vi till på er servering och beställde in varisn pizza. Gick vidare om hamnade så småningom på " Covernt garden" Där var väldigt mysig och såååå mycket folk! Vi var in i några butiken men hade inga ambitioner att shoppa så det var snabba besök.


Mycket folk i rörelse

Typiskt engelskt eller hur...

På eftermiddagen började det småregna lite så det var lite ruggigt att gå men det gick OK då det inte kom några större mängder. Vi följde Themsen på tillbakavägen och tittade på bl.a millenniehjulet, Big Ben och diverse mänskliga statyer och folk i allmänhet.

Big-Ben

Mänsklig staty

Väl tillbaka på hotellet frös jag massor så jag kröp ner och vilade en stund. Tog sedan en varm dusch och ett kallt glas vi medan vi gjorde oss i ordning för att gå ner och käka. Vi hamnade på en restaurang alldeles vid Tower-Bridge men jättegod mat och bra service.

Tower-Bridge By Night

Jag på restaurangen

Mätta och belåtna gick vi sedan vidare till en typisk engelskt pub inte långt från hotellet. Avslutade kvällen på Marks & Spencer innan vi gick upp på rummet igen. Tänkte ta ett glas vin men jag började må så illa att jag hoppade över det och däckade istället på sängen.

Inga kommentarer: