fredag, mars 21, 2008

Långfredag

Idag känns det som om påsken började på riktigt... Vakanda redan vid 08:30, skrev lite dagbok, åt frukost och duschade innan vi packade och åkte iväg till Enånger för att fira påsken där tillsammans med Lasse och Birgitta, Katarina och Jonas, Anton och Klara.

Kom ut strax före 12 så då blev det lite lunch, först inne tillsammans med Klara i form av en smörgås med köttfärslimpa och sedan ute där vi grillade korv. Först gick vi dock en promenad med hundarna och sedan åkte Henrik och Jonas tefat bakom fyrhjulingen å blev helt snödränkta!






Före korven kollade jag Humlas andintresse på nytt idag eftersom det ändå var tinad. Testade ju lite i går också men då var det ju så mörkt så det gick inte riktigt att fota. Eftersom det kommit så mycket pudersnö så känns det egentligen inte läge för nån viltträning, de försvinner ju ändå ner i snön så det blir lite konstigt. Eftersom det är så länge sedan vi tränade med vilt känndes det ändå skönt att för sin egen del då en koll på hur intresset var. Å precis som igår var det inga som helst problem. Fina upptag, helt OK grepp och utmärkta avlämningar. Blev några småsök idag också och sedan ett par dirrigeringsövningar men sen slutade vi. Neo var också lite sugen så han fick också försöka men intresset var allt annat än stort hos honom även om han tar det efter lite övertalning och då dessutom med ett riktigt fint grepp.


När jag testat klart så var korven klar så det blev varmkorv med bröd på gården. Vädret var fint men jag fick lite frossa så efter en stund gick vi in igen. Då hade vi varit ute i över två timmar så vi var nöjda.


Inne tittade vi på Shrek 3 och sedan var det dags för påskmiddag men en massa god plockmat i form av flera sorters sill, lax, paté, kycklingspett, västerbottenpaj, köttbullar, prinskorv och påskskinka.

Till efterrätt hade vi fixat en Kaffe-whiskey-tårta å senare på kvällen blev det vin och kex och ost.

Inga kommentarer: