lördag, mars 15, 2008

Melodifestivalen

Vaknade tidigt och tog direkt tag i det tråkiga, städning. Dammtorkade uppe och torkade golven före frukost. Sedan blev det en dusch och när man var fit for fight så åkte vi ner på stan och handlade en massa mat och köpte lite hundgodis.

Väl hemma igen pratade jag i telefon och satt en stund vid datorn innan jag gick ut i skogen med vovvsen. Körde ett sök med 6 dummisar på ett stort område ca 00 meter djupt och 40 meter brett. Neo gick ta den första sedan fick Humla ta 4 å sen fick Neo ta den sista. Både jobbade fantastiskt bra men Neo hade det jobbigt med passiviteten. Gnällde lite och ville sätta sig upp varje gång jag skickade Humla. Men då åkte han ännu längre bak så till slut gav han sig. Var ute i drygt 1,5 timmar och på hemvägen hittade Humla ännu en fårklöv från vår korkade granne. Blir sååå less på honom!!!

Väl hemma satte vi i gång med kvällens middag. Stekt innanlår, bakad potatis och gratinerat potatismos, ungeför som en plankstek men utan oxfilé. Förrätt blev det såklart också liksom efterrätt och vin.

Kvällens underhållning var såklart melodifestivalen och jag tycker att rätt låt vann och att det faktiskt var flera låtar som var riktigt bra i år.

Duschade innan jag gick och la mig klockan 23:30. Utställning väntar i morgon...

Inga kommentarer: