lördag, mars 01, 2008

7 årig förlovningsdag och feber

Idag är det 7 år sedan jag och Henke förlovade oss i London. Lite skrattretade att vi i veckan kommer att åka till London igen. Hade ju varit häftigt om vi varit i London den 1 mars i år, då skulle vi kunnat gå och äta på samma lilla italienska restaurang. Nåväl nu fixade vi en god middag hemma istället.

Efter frukosten idag tog jag feber och mycket riktigt 38,2 så mina känslor i veckan var rätta, det var förkylning pågång... Blev till att bädda ner sig i soffan å låg fram till klockan 14:30. Henke gick med vovvarna på förmiddagen och var sedan och handlade till kvällens middag.

På eftermiddagen tog jag med hundarna ner på täkten för att de skulle få springa av sig. Det var tråkigt väder med regnglåpp och eftersom inte jag skulle anstränga mig så tog jag först med Neo, la ut ett stort sök med 12 dummiesar i lättsprungen terräng. Neo springer ju snabbt som sjutton och fick hämta in 9 dummisar innan vi gick hemmåt. För att variera lite så la jag ut dummiesar som han levererat in som dirrigeringsövningar, totalt 3 dirrigeringar blev det. Då fick han tänka till lite extra. Neo jobbade bra och var för ovanlighetens skull helt tyst idag.

Gick sedan hem och hämtade Humla och gjorde om proceduren. Humla hämtade in 10 dummisar å hon hade fint tempo hela tiden vilket kändes härligt. De sista gick vi ut och hämtade på dirrigering å det gick OK. Skickade henne på linjetag men det blev dirrigering eftersom hon inte gick rikigt rakt.

Väl hemma så satt vi igång med middagen. Började såklart med en drink å lite tilltugg till matlagningen. Dagens middag blev:
- En sallad med Tigerräkor och piri-piri sås med vitt vin
- Tornedos med rödvinssås och bakad potatis och såklart rött vin
- Kaffe- & Whiskeytårta med Irish Coffe

Kvällens underhållning var Melodifestivalen, deltävling 4. Våra favoriter gick såklart vidare för de var i en division för sig både Charlotte och Linda är ju proffsig aartister men härlig utstrålning. Skulle inte förvåna mig och Chalotte vinner hela svenska melodifestivalen.




Neo fick aggera ölställ till Henkes öl
Humla var fullkomligt ointresserad av melodifestivalen

Inga kommentarer: