torsdag, mars 27, 2008

Inspektioner och SSRK möte

Idag var det ett fullspäckat schema. På morgonen gick jag och Helena och tränade styrketräning direkt på morgonen klockan 07:00. Efter träningen och dusch så förberedde jag en inspektion på en pizzeria som jag inte varit på tidigare. Efter förmiddagsfikat hade jag, Helena och Ulrica ett möte och sedan gick jag iväg på inspektionen. Direkt efter inspektionen åkte jag hem på lunch. Eftersom jag inte hann ta långlunch idag så gick jag en kort rastpromenad och sedan tränade jag lite lyfnaf i form av inkalllning med ställande, fot och ställande-läggande -sättande under gång med båda hundarna. Å de strulade på precis samma sak... Ställandet under gång så vi fick trixa lite, särskilt med Humla innan hon kom på vad ställande var... Hehe! Det positiva var i alla fall att båda hundarna stod pall när de ställt sig. Ingen utav hundarna vred sig när jag gick upp bakom dem...

Hur som helst så efter lunchen så åkte jag och Ulrica till Wedins salteri. Hudiksvalls kommuns nya livsmedelsindustri, surströmmingstillverkning. Var en intressant inspektion som tog sin tid så vi slutade inte förrän 16:40. Brukar normalt försöka sluta 16.

Efter jobbet blev det en enkel och snabb middag innan det var dags att ge sig iväg till Therese för att ha SSRK möte. Mötet blev bra och dessutom blev det en massa hundsnack såklart... Med två personer som jobbar på veterinärklinik och resten hundintresserade i almänhet så blev det ett långt möte och vi kom inte hem förrän klockan 22.

Inga kommentarer: