fredag, mars 28, 2008

Massor med inköp och tripp till Enånger

Idag blev det en lugn start på dagen mest för att Henke varit ute sent och var seg. Jag steg upp vid 09:30 men hamnade vid datorn och nyhetsmorgon. När vi väl rastat hundarna, duschat och ätit frukost så åkte vi på stan. Först på ByggMax för att köpa lite virke till fasadet och sedan vidare på Ica för att handla en massa mat. Dels var det tomt i kyl och frys, sedan behöver vi börja göra lite inklp till båten och sen var vi duktiga på att planera kommande middagar en dryg vecka fram.

När vi kom hem vid 16-tiden var det fortfarande lite regnigt så vi skulle inte kunna måla nått. Packad istället en liten väska och åkte ut till Enånger där Lasse och Birgitta redan var. Grillade och åt middag och lite senare på kvällen kom grannarna. Satt ute till någon gång vid 21-tiden men då blev det lite väl myggigt så vi gick in istället.

Dum som jag är hakade jag på att dricka Jägermeister tillsammans med det vita och röda vin som jag redan druckigt samt päron-cognac så det kunde ju bara sluta på ett sätt för mig. En dålig dag efter...

Inga kommentarer: