lördag, mars 22, 2008

Påskafton

Fortfarande fint väder så idag bestämde vi oss för att åka upp till Kännavallen. Först blev det dock frukost, påskägg och matsäck... Jag gick ut med hundarna klockan 11:00 medan de andra gjorde sig klara. Promenerade upp till Bergtäkten och hundarna var helt galan, Skuttade och sprang och jagade varan och brottades. Behövde väl aggera ut lite energi får man anta. När jag kom tillbaka vara alla färdiga att åka så vi körde upp till vallen.


Uppe på vallen var det sedan tidigare full aktivitet. Skotrar och 4-hjuling som man kunde tolka efter. Vi började med att åka lite pulka och sedan var det dags för fika följt av mera pulkåkning. Solen sken och det var riktigt härligt väder. Riktigt skönt där vi satt i solen i lä. Under natten hade det dock varit -10 grader men på dan var det ca -4.







Gick en promenad med vovvarna innan vi åkte tillbaka till Änga igen. Där blev det än en gång en rejäll påskmåltid på alla resterna från gårdagen och sedan kaffe och tårta innan vi begav oss hemmåt runt 17:00.

Hemma blev det en lång varm och skönt dusch och lite vila innan det var dags att börja göra sig iordning igen för att åka till Fredrik och liten påskträff. Träffade Peters tjej för första gången och sdean var Gösta och Rasmus också där. Peter, Kattie och Fredrik skulle nog ut men vi var rätt trötta efter helgen så vi åkte med Gösta hem vid 00-tiden.

Inga kommentarer: