tisdag, mars 11, 2008

Risotto

Dagen på jobbet liknade i mångt och mycket gårdagen. Ganska ineffektiv med andra ord. Förkylningen går mycket sakta men rätt säkert åt rätt håll.

Även idag åkte jag hem till hundarna på lunchen och även idag spöregnade det på lunchen så det blev en kort promenad. Neo bestämde sig dessutom för att krypa in under Per-Jans gården så det blev till att duscha honom innan han fick gå in.

Efter jobbet gick jag till klubben för att träna lite lydnad men det var lättare sagt än gjort, hela planen var belagd med en ishinna. Stannade ändå en stund och körde lite lydnad på den lilla plätt av parkeringen som var isfri. Blev samma träning med båda hundarna.
Fotgående, rutan, vittringsapportering och ställande/läggaden och sättande under gång.

Gick väl sådär men träningsförutsättningar ställde nog till det. Rutan stod i skogen och jag stod mellan två bilar oh skickade snett mot rutan, vid fotgåendet halkade både jag och hundarna omkring.

Neo ställde sig inte mitt i rutan utan ville gärna nosa på konerna. Vid vittringen var han hettsig och ville gärna plocka lite på de andra även om han alltid tog rätt och kom in med den... Ställande läggande och sättandet gick kanon men han kan inte stå still utan vrider upp mot mig... Foten gick ok med tanke på förutsättningarna.

Humla var duktig på fotgåendet, rutan och men ställandet strulade till att börja med men det ordnade sig. Vittringen gick bra, men henne kör jag godis bland pinnarna så hon plockar inte på de felaktiga pinnarna uten äter godiset och tar sedan rätt pinne.

När jag kom hem började vi med Risotta. Blev lite smått och gott i form av tigerräkor, oliver, lök, majs, senat mm. Blev helt ok även om jag ätit godare...

Inga kommentarer: