söndag, mars 18, 2012

Fler sådana här helger!!!

Vilken toppenhelg! Nästan så att man blir sugen på att vara ledig lite mera!!! Idag blev det en lite längre sovmorgon än igår, fram till klockan 08:00. Lugn morgon med ägg och bacon till frukost satt fint. Efter en härlig dusch blev det en promenad med hundarna. Det blev betydligt längre än vi tänkt och vi var ute ca 1,5 timmar och Vinna gick sin längsta promenad någonsin. Det mesta av promenaden i koppel men en runda på golfbanan med röj blev det också!

Under promenaden ringen en kollega till Henke och sa att de hade biljetter till Glada Hudik-teatern Live in concert som de inte kunde gå på så de frågade om vi ville ta dem. Såklart, sagt och gjort å hundarna var ju nöjda också så klockan 15 åkte vi ner på konsert. Ännu en mycket trevlig tillställning av Glada Hudik Teatern och vilken tur att vi inte hade nåt planerat denna dag!!!

När vi kom hem blodade jag ett spår till Vinna. Skulle bli så skoj att se om jag läst henne rätt igår. Hon spårade ju inte mycket av spåret igår men de sista 10-15 m tyckte jag att jag märkte av att hon fattade vad det var frågan om. Skulle bli spännande men först gick vi en promenad med alla hundarna så att spåret fick ligga till sig en timma.

Direkt när vi var tillbaka hemma gick jag upp i skogen med Vinna. Spåret var inte långt men hon fattade direkt vad det var frågan om så hon tog spåret säkert och målmedvetet och gladde sig åt klöven som man mer eller mindre får lura av henne om man ska få den. Vi kampade om den hela vägen hem och sen fick hon gnaga lite innan den skulle in i frysen igen. Nästa spår som hon ska få gå blir betydligt längre och får dessutom ligga längre för idag visade hon att det där med spår, det kan hon...

Till middag blev det crustader med ishavsröra till förrätt. Kyckling och grönsakswok till varmrätt och avslutade med vit chokladpanakotta med hallonspegel sedan igår. Inte illa för en söndag....

Helgen har varit sååå skön och välbehövlig. Nu börjar snart en späckad vecka och nästa helg gör Vinna sin debut på utställning.

Eftersom det inte varit några bilder på länge så kommer det några från en av veckans skogspromenader här... Kommer inte ihåg vilken dag jag tog dem men det spelar väl ingen roll...?
Så här ser Vinna ut utan öron... ;)
 



Finaste lilla Neo-poolaren!!!

Inga kommentarer: