måndag, mars 26, 2012

Upp och ner & Vinna(r)bild

Sista arbetsveckan innan ledigheten inledd. Den började väl sådär kan man säga. Hade ont i skallen redan när jag vaknade men hoppades att det skulle gå över av en tablett och lite förmiddagsfika men icke. Åkte hem på lunch för att gå med hundarna och känner då att illamåendet börjar tränga på men hoppades att anra tabletter och lite mat skulle lösa detta.

Kände mig lugn och i rätt sinnesstämning för att ta mig an uppspelta hundar när jag kom hem och det gick alldeles lysande. Gick in, hundarna ivriga men lugnade sig snabbt. När alla var lugna tog jag ut Vinna på gården så att hon kissade omedelbart. Vi fortsatte den lugna hanteringen här innan vi gick in å då var det dags att lugna alla igen men det gick bra. Tänk att de ska stressa upp varan så väldigt när man kommer hem. Lugna och fina tog vi sedan en promenad men min huvudvärken bara tilltog så när jag kom hem kunde jag inte få i mig mat överhuvudtaget. Sagt och gjort, mörkläggning av sovrummet och i säng omedelbart. Somnade direkt och vaknade efter en knapp timma och då mådde jag prima igen. Back to work!

Hann med en massa på jobbet idag också vilket känns bra. Önskar verkligen att jag har rent skrivbord när jag går på ledigheten å dyker det inte upp nått alldeles speciellt så kommer det att gå.

Efter jobbet tog jag julgranen och tre hundar och promenerade upp i skogen. Ja, ni läste rätt, julgranen som legat utanför staketet. Tog med den och lämnade den bland vindfällorna och gammal nerkörd sly under kraftledningen. Hundarna var sååå härligt och gick bara sååå fint i koppel. Väl uppe i skogen fick de vara lösa och vi gick en LÅNG promenad idag. Lite för lång förmodligen för både Vinna och Neo men... Ja, jag och Humla behövde det.

När jag kom hem hade Henke tankat och tvättat bilen och dessutom gjort middag så det var bara att sätta sig till bords. Skönt! Var såå trött idag så det blev till att vänta på 30 grader i februari och sedan krypa isäng.

Så här fin var Vinna med sina rosetter från igår

Inga kommentarer: