lördag, mars 24, 2012

Provkörning av bilar

Idag har vi roat oss med att åka runt på bilfirmor och provkört bilar. Vi måste köpa en ny bil och ersätta den silvriga snart, gärna nu om jag får välja men det är ju ingen panik heller för silversaaben går ju bra. Vi tittade på en massa olika bilar och testkörde också några stycken. En bil såldes framför näsan på oss och de andra föll oss inte i smak med undantag från en nybil men det är på tok för dyr. Vi provkörde:
- Toyota Rav4
- Nissan qashqai
- KIA Sportage
- Hyundai Santa Fe

Vi funderar vidare och efter alla bilturerna så åkte jag upp med hundarna i skogen. Där fick Vinna ett döda-Neo ryck och var på honom hela tiden och hon är verkligen inte snäll utan biter som sjutton i honom och inte är det lätt att få stopp på henne heller. Inte kul!

Det som däremot var skoj var att vi träffade två rådjur som Humla och Vinna stack på. Blåste stopp och inkallning och Vinna tvärvänder och kommer tillbaka. Duktig flicka. Humla gjorde en något längre tur men vände efter max 100-150m och kom snabbt tillbaka.

Här kommer några bilder:

Kvällen blev lugn då jag skulle upp oförskämt tidigt. Varför anordnar man utställning när man ställer om klockan. Måste upp klockan 5, eller det blir klockan 6 när klockan är omställd. Utställningar är inte värd en så tidig morgon!!!

Inga kommentarer: