måndag, mars 12, 2012

Följde upp med en bra träning

Tillbaka på jobbet efter en härligt helg men jag ser verkligen fram emot nästa helg då jag har helt blankt i kalendern... En helt ledig helg!!!

Hur som helst så känner jag mig helt klart sliten men det hindrar inte från att åka iväg och träna med Helena. Å träningen blev bra å det beror nog på att man fått hundträningsenergi efter den här helgen. Det blev fortsättning med markering och dirigering. Markering till ett område och sedan dirigering till en plats bakom markeringsområdet och då skulle hundarna dessutom över ett dike. Både Etta och Humla skötte sig jättebra med undantag för att Humla var väldigt gnällig.

Tog tag i det genom några dirigeringar då hon inte fick gå. Pekade, väntade ut henne och avbröt. Gjorde om det gång på gång på gång tills hon var tyst, då fick hon gå och då gick hon hela vägen utan några stöttande kommandon.

När jag kom hem så tog jag fram en klöv som jag släpade knappt 100m med en vinkel. Lät det ligga medan jag gick en kort promenad med Vinna och sedan fick hon spåra. Kryssade en hel del men klarade spåret galant! Vilken målmedvetenhet och intresse!!! Hon kommer inte att behöva många spår men vi måste testa med blod vid nått tillfälle. Kanske ska passa på i helgen!!!

Till middag blev det lax och sedan blev det 30-grader i februari innan jag somnade runt 23

Inga kommentarer: