torsdag, mars 15, 2012

Natten har varit lugn

Neo har sovit i sängen hela natten. Vaknade vid fyratiden att att någons mage knorrade. Förutsatte att det var Neos men det visade sig vara Humlas mage. Hoppas nu inte att hon har fått nått skit också... Inga olyckor inne och ingen hund som gjorde ifrån sig på morgonpromenaden så än så länge är det lugnt. Blir "spännande" att komma hem på lunch idag. Hoppas hoppas alla mår prima!

Lunchen var tack och lov lugn liksom hemkomsten efter jobbet. Vi fortsätter med ris och torsk idag och i morgon blir det kanske lite hundmat på kvällen. Samtidigt får han Diarsanyl. Hoppas att magen stabiliserar sig nu. Tack och lov ingen av de andra hundarna som blivit dålig.

Efter jobbet gick Henke med Neo medan jag och Gunilla åkte ut på golfbanan och gick en stor runda. Härligt med barmark och ljus på eftermiddagspromenaderna. Vet inte hur många gånger jag sagt det men det kan inte sägas för många gånger...

Till middag gjorde jag saffranstorsk då jag ändå skulle tillaga torsk till Neo. Gott gott!!!

Nu äntligen känns det som om det är helg bara för att jag inte har en massa inbokat. Två helt oplanerade dagar och två oplanerade vardagar där altså kvällarna är fria. Härligt!!!

Inga kommentarer: