onsdag, mars 07, 2012

Steg 1 check... steg 2 inleddes idag

Igår offentliggjordes att Vinnarens nova scotia duck tolling retriever blivit godkänt och idag påbörjade jag SKKs uppfödarutbildning. En sak i taget och förhoppningsvis i rätt ordning...

Först var det dock full fart på jobbet och sedan en härligt skogspromenad med Gunilla och vovvarna på lunchen. Snön smälter så sakterliga och nu är det inte några som helst problem att ta sig fram i skog och mark med undantag för att det är ENORMT halkigt på vissa ställen och särskilt på stiga där man gått tidigare blir det problem för underlaget blir dessutom ojämt. Även bilden hade problem för som vanligt var jag lite för modig och körde upp i en backen men kom inte ända upp. Problemet blir sedan när man ska packa tillbaka och försöka vända för då glider bilen dit det lutar och det finns inge fäste. Åt vilket håll lutar det då, jo neråt såklart men även mot diket och dit vill vi inte...

Hur som helst så blev det en koppelpromenad med alla tre hundarna efter jobbet och det gick väldigt väldigt bra. Alla tre skötte sig exemplariskt och vi fick lagom med möten i form av cyklister, gångare men också rådjur.

Henke fixade ugnsgratinerad falukorv med bl.a. broccoli vilket är sååå gott. Hann precis käka innan Gunilla hämtade upp mig för att åka på uppfödarutbildning. Jag hoppar på utbildningen när Jurudikkursen började så idag var det SKK:s grundregler som gicks igenom och nästa gång är det avtal som står på schemat.

Det blev sedan en tidig kväll för jag är sååå trött för det händer ju så mycket för tillfället. Skoj är det så jag ska inte klaga men sova behöver man ju också..

Inga kommentarer: