onsdag, mars 21, 2012

Långlunch och uppfödarutbildning

Idag tog jag långlunch med friskvård ute i skogen. Skönt att man kan gå i gympadojjor och slipper vinterkängorna. Ännu ett steg närmare våren/sommaren. Bilder på vovvarna kommer här:






Humla på hal is

Vinna hittar hela tiden nya bra pinnar att bära på...


Direkt efter lunch åkte jag till Delsbo för inspektion av hudvård och fotvårdslokal och jag kom inte tillbaka förrän strax före 16. Blev jobb fram till strax efter 16:30 och eftersom jag hade ont i skallen när jag kom hem så vilade jag lite innan jag gick en promenad med Vinna. Hon fick prova på lite apportering utomhus för första gången. Hon skötte sig jättebra även om avlämningarna inte funkar ännu men vi har ju inte tränat nån apportering så det oroar jag mig inte för. Mycket framåt och duktig var hon på både markeringar och dirigering och terrängen var aldrig något hinder för henne. Lovar gott!

Efter middagen åkte jag och Gunilla på uppfödarutbildning igen. Intressanta diskussioner om lagstiftning idag. Blev lite övertid fram till närmare 21 men det gjorde inget för det var mycket mera diskussioner idag.

Väl hemma blev det en islatte med kahlua men sen väntade sängen.

Inga kommentarer: