fredag, mars 30, 2012

Jogging och rekordtidig islossning

Full fart på jobbet!!! Hann det jag tänkt mig och lite till... Känns himla skönt att gå på ledighet nu. Mycket förändras på jobbet till veckan. Maria jobbade sin sista vecka idag och går nu hem för att få barn om två veckor. På måndag börjar Diana, Evas efterträdare så en försvinner och en kommer till veckan!

Hur som helst så var jag som vanligt hem till hundarna på lunchen. Blev ingen långlunch då det haglade lagom tills jag kom hem. En promenad längst bäcken istället vilket nog var bra för Neo som fick TVÅ långpromenader igår.

Efter jobbet genomförde jag helt oplanerat årets första joggingrunda. Vinna och Humla fick hänga med och de gjorde de helt utan problem. Blev en runda på 3km totalt och sedan gick vi ytterligare en kilometer till bilen. Kändes himla bra och gick inte ett dugg tungt men så vet jag att det brukar vara. På tredje turen för året brukar verkligheten komma i kapp och sedan brukar det vara uppförsbacke!!!

Väl hemma hade Henke fixat god kycklingpaj så efter en värmande skön dusch blev det middag och sedan var jag duktig och började plocka fram grejer inför Vemdalen och Pitetrippen. Åhhh vad det ska bli skönt med påsklov!

Hundarna njöt av ben på kvällen så jag slappade i soffan med Lets Dance som underhållning...


Har ju glömt att berätta att vi i år har haft rekordtidig islossning. I både havet och många små sjöar/tjärnar har isen gått tidigare i veckan. Aldrig har väl isen gått så tidigt tidigare å varje år har jag haft ångest över vattenträningen då jag startat på vårprov men i år kan jag inte starta på några prov eftersom elitklassprovet inte anordnas förrän till hösten. Det är väl typiskt!

Inga kommentarer: