torsdag, maj 12, 2022

Altanbygge och första vattenarbetet för året

 Hemmajobb idag och dessutom åkte jag in till stan på fikat för att lämna blod igen.

Vid lunch körde jag ett kort träningspass och sen blev det en promenad genom byn med tjejerna. Trots hyffsat väder idag så kom det lite regn precis under promenaden.

På eftermiddagen blev jag åter igen sååå trött så la mig och vilade istället för att pausa för fika. Jobbade sedan vidare fram till 17 när Henke hade kommit hem.

Han satte igång med altanbygget medan jag tog med tjejerna på en promenad runt sjön. Passade också på att köra årets första vattenmarkeringar. Markeringar med skick minst 10 meter från strandkanten för att få stabila vattenigångar och fina avlämningar och det presterade bägge tjejerna.

Äntligen börjar det bli trall på altanen. Nu kommer det förhoppningsvis att rulla på lite snabbare kommande dagar så jag hoppas att själva trallen blir i stort sett färdig i helgen sedan ska vi bygga räcke också men det känns lite lika akut. Så här långt har vi kommit nu... 


På kvällen med det Sveriges kval i Eusorvision samt Luleå Hockeys förlust i sista matchen i slutspelet. Skit också! Men i mello gick allt som planerat i alla fall....

Inga kommentarer: